Bedrijfsfotografie

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

Elke fotowens is realiseerbaar

Misschien loopt u rond met een bepaalde fotografie-vraag, maar bent u bang voor de prijzen die een professionele fotograaf kan vragen. En wat als het resultaat ook nog tegenvalt? Het kan soms een lastige situatie opleveren. Bij Foto Verzoek Friesland geldt een Niet Goed - Geld Terug garantie. Als u niet tevreden bent, worden er geen kosten in rekening gebracht. Hiermee loopt u dus eigenlijk geen enkel risico.

Mogelijk dat uw verzoek best eenvoudig te realiseren is. Lukt het echt niet, dan laten we u dat ook gewoon weten. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij kunnen ook met aanvullende ideeen komen.

Niet Goed - Geld Terug

U bent niet tevreden met het resultaat, of u had iets anders verwacht, of een andere bedoeling voor ogen gehad, of nog iets anders. Het komt hier op neer: U wilt eigenlijk het gemaakte product niet aanschaffen en de kosten niet betalen. Dan is het heel simpel. Dan vervalt de deal. Verder geen probleem.

Uiteraard wordt de foto ook niet verstrekt, deze wordt dan na een bepaalde tijd vernietigd. Deze bewaarperiode is omdat het kan zijn dat u er nog op terugkomt, omdat bijvoorbeeld elders ook niet het gewenste resultaat geleverd kan worden.

Zorgvuldigheid

Onze intentie is dat bovenstaande garantie niet nodig is, en dat we dus zo zorgvuldig mogelijk te werk gaan, om tot een bevredigend einderesultaat te komen.